Teamcoaching

U wilt graag dat het vertrouwen en de onderlinge verbondenheid binnen uw team toenemen, zodat de effectiviteit en output verbeteren en de teamleden elkaar durven aanspreken op verantwoordelijkheden.

Uw team heeft behoefte aan het ontwikkelen van vaardigheden om in te kunnen spelen op de veranderende organisatiecultuur.

U wilt ook graag dat uw medewerkers zich bewust worden van hun eigen gedrag en de effecten daarvan op hun collega’s, want bewustwording betekent dat het ook mogelijk is om verandering in te zetten.

U heeft behoefte aan een meer coachende stijl van leidinggeven voor zowel uzelf, als voor de managers van uw teams, omdat u het belangrijk vindt dat alle medewerkers zich blijven ontwikkelen en met elkaar gaan en blijven communiceren.

Alleen hoe doet u dat? Hoe doorbreekt u patronen, zet u verandering in en houdt u het resultaat vast? Door Teamcoaching.

Teamcoaching is een leuke en zeer effectieve begeleidingsmethode van groepen op zelfverantwoordelijkheid voor gezamenlijke resultaten in een (werk) context. Hiermee kunnen managers het optimale uit hun team halen, verbeteren de werksfeer en het imago van de organisatie en is er minder ziekteverzuim. 

Doelen van teamcoaching kunnen zijn:

  • verbeteren van de onderlinge samenwerking en communicatie
  • creëren van eigenaarschap op inhoud van het werk of procedures
  • leren omgaan met- en oplossen van conflicten
  • ontwikkelen van ondernemerschap
  • leren omgaan met veranderingen
  • succesvoller samenwerken met andere afdelingen en andere organisaties

Met haar energieke, resultaatgerichte en openhartige benadering, wil Anja managers hierbij graag ondersteunen in de vorm van een op maat gemaakt (afhankelijk van de coachingsvraag en doelstelling) teamcoachingsprogramma.

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Uw Naam (verplicht)

Uw E-mail (verplicht)

Uw Telefoon

Uw Bericht

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het beantwoorden van je bericht en dat gebeurt in overeenstemming met onze privacy verklaring

Copyright 2020 InnerOut | Alle Rechten Voorbehouden | First Aid Marketing